Lindsay van Zundert

Kunstschaatsster Lindsay van Zundert en schaatser Kjeld Nuis dragen de Nederlandse vlag tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Beijing. Het afgelopen WK maakte ze indruk met een zeer knappe 16e plaats.


Lindsay Van Zundert Golden Skate Skate Photos Dance Usa

Ze werd op de korte kür 27ste waar de beste 24 schaatssters zich voor de vrije kür kwalificeerden.

. Na meer dan vier decennia is Nederland weer met een kunstrijdster aanwezig op de Olympische Spelen. Vanuit het niets schaatste Lindsay van Zundert zich vorig jaar in de spotlights. Ze eindigde na de eerste dag.

De dames dan met jawel de Nederlandse vlaggendraagster Lindsay van Zundert. Dat maakte chef de mission Carl Verheijen. Kunstrijdster Lindsay van Zundert is er op de EK in Tallinn niet in geslaagd zich te plaatsen voor de vrije kür.

Als je benieuwd bent naar de korte kür van de nog altijd pas zestienjarige Van Zundert bekijk dan de video. Op het EK in januari stelde ze dan weer teleur en was een 27e plaats bij de korte kür niet eens genoeg om. Van Zundert werd 16e op de wereldkampioenschappen kunstschaatsen 2021 in Stockholm met persoonlijke records van 5772 korte kür 11678 vrije kür en 17450 totaal.

De 16-jarige Brabantse kreeg onder meer een. Ze is de jongste atleet die namens Nederland deelneemt aan de Olympische Spelen en voor de. Als eerste Nederlandse sinds 1976 plaatste de tiener zich voor de.

Kunstschaatsster Lindsay van Zundert werkte maandag één van haar laatste trainingen voor de Olympische Spelen in Peking af. Woensdag vliegt Van. Lindsay van Zundert 17 maakte haar debuut al op de eerste dag van de Olympische Spelen toen de jonge kunstschaatsster namens Nederland de vlag het stadion in mocht dragen tijdens de.

Ad Pertijs 05-02-22 1800. Kunstrijdster Lindsay van Zundert is na de korte kür uitgeschakeld op de Europese kampioenschappen in Tallinn. Op 1 februari viert Lindsay van Zundert haar 17e verjaardag een dag later reist ze af naar Peking.

Dat deed ze in de Elfstedenhal in Leeuwarden. Kunstschaatsster Lindsay van Zundert en langebaanschaatser Kjeld Nuis dragen op 4 februari de Nederlandse vlag bij de openingsceremonie van de. Nederland is goed vertegenwoordigd op het EK kunstrijden dat deze week in Tallinn wordt gehouden.

Hiermee plaatste ze zich. Kunstrijdster Lindsay van Zundert is op de korte kür bij de Europese kampioenschappen in Tallinn tot een teleurstellende score van 4892 gekomen. Helaas verliep de kür verre van.

Ze laat onze droom uitkomen. Na lang wachten zijn ze blij dat er met Lindsay van Zundert eindelijk een volgende kunstrijdster van Nederlandse bodem op de Spelen staat. De 16-jarige Brabantse kwam tot een teleurstellende.

In Beijing the teenager from Etten-Leur will compete in the short freestyle and free freestyle. Morgen komt Olympia-ganger Lindsay van Zundert in actie. AMSTERDAM ANP - Kunstschaatsster Lindsay van Zundert en schaatser Kjeld Nuis dragen de Nederlandse vlag tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen op 4 februari in Beijing.

Kunstrijdster Lindsay van Zundert heeft zich bij de Europese kampioenschappen in Tallinn op de korte kür niet kunnen plaatsen bij de beste 24. Deze 16e plaats was de beste plaats voor een Nederlandse kunstrijder sinds 1976. Figure skater Lindsay van Zundert is the youngest delegate of the team and together with Kjeld Nuis carries the Dutch flag into the Birds Nest at the opening ceremony.

Kunstschaatsster Lindsay van Zundert en schaatser Kjeld Nuis dragen de Nederlandse vlag tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen op 4 februari in Beijing. De eerste Nederlandse kunstschaatser op de spelen sinds Dianne de Leeuw in 1976. Dat maakte chef de mission.

Figure skater Lindsay van Zundert is the youngest delegate of the team and together with Kjeld Nuis carries the Dutch flag into the Birds Nest at the opening ceremony. Lindsay name an English surname and given name derived from the Scottish clan name. Vandaag was de beurt aan de paren met.

Lindsay van Zundert Etten-Leur 1 februari 2005 is een Nederlands kunstschaatsster. In Beijing the teenager from Etten-Leur will compete in the short freestyle and free freestyle. Variants include Lindsey Lyndsay Linsay Linsey Lyndsey Lyndsy Lynsay Lynsey Places.

Lindsay van Zundert is tijdens Beijing 2022 de eerste Nederlandse kunstschaatsster sinds 1976 maar voor het zo ver is staat eerst het EK op het programma. Beijing - Schaatser Kjeld Nuis en kunstrijdster Lindsay van Zundert hebben vrijdag gezamenlijk de Nederlandse vlag het Vogelnest-stadion van Beijing ingedragen tijdens de openingsceremonie van de. Kunstrijdster Lindsay van Zundert 16 en schaatser Kjeld Nuis 32 zijn over ruim vier weken de vlaggendrager van het Nederlands team bij de openingsceremonie voor de Olympische Spelen in Peking.

Lindsay van Zundert 16 mag zich na snowboarder Glenn de Bois het tweede lid van TeamNL noemen.


Ziekte Van Kahler Levensverwachting Ziekte Gezondheidszorg Kankercellen


Pin On Vincent Van Gogh Paintings


Green Wheat Fields Auvers Van Gogh Reproduction Vincent Van Gogh Van Gogh Paintings Van Gogh


Italy S Carolina Kostner Falls While Performing Her Short Program At Carolina Kostner Figure Skating Performance


Epingle Sur Justaucorps Gr


Luca Lucaroni Rebecca Tarlazzi Programa Largo 2018 Youtube Lucas Youtube Rebecca


Efreet Titanium Ring Futuristic Men Engagement Personalized Rustic Statement Piece Talisman Jewelry Men S Jewelry Rings Titanium Jewelry Fantasy Jewelry


Manimonday Sally Hansen Pique Side Swatch Review Sally Hansen Hair And Nails Creative Nail Designs


A Vintage Formal Outdoor Wedding In Virginia Spring Wedding Cake Wedding Cakes Floral Wedding Cake


Qipkhcqkfm0r6m


Voice Over Expeditie Robinson 2021 Podcast Dj Zondagavond


Anita Witzier Ziek Kniepijn Podcast Haar Kinderen


Pin On Animal Size Comparison


Pin On Travel

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel